Wij zijn TitaanTrade Titanium

Waarom TitaanTrade?

 
  • Zeer scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Levertijd van 3 dagen
  • Spoedorders binnen 24 uur
  • Grote Orders
  • Ook voor kleine orders
  • Voorraad in Nederland

 

 

Hoge Kwaliteit

Titanium wordt bij de fabrikant besteld aan de hand van specifcaties welke vastgelegd zijn in normeringen. Titanium is wat normering betreft onderverdeeld in 3 hoofdgroepen, afhankelijk van de toepassing kiest men voor industrieel-, medisch- of luchtvaartgecertificeerd Titanium. Zoals algemeen bekend is de mate van specificeren bepalend voor de uiteindelijke prijs, dit geldt ook voor Titanium, waarbij medisch en luchtvaart Titanium beduidend kostbaarder zijn dan industrieel Titanium. Dit wil niet perse zeggen dat het industriele Titanium qua chemische samenstelling of mechanische eigenschappen verschilt van het medische of luchtvaart Titaan maar het materiaal is niet op dezelfde, aanvullende eisen gekeurd. 

Korte Levertijd

TitaanTrade hanteert voorraad van een breed assortiment naadloze buis, rondstaf en plaatmateriaal. Dat betekent dat u zeer snel over het gewenste materiaal kunt beschikken. In de regel wordt het materiaal dezelfde dag nog aangeboden aan de vervoerder. Wij garanderen in elk geval dat u binnen 3 dagen over het in de webshop bestelde materiaal kunt beschikken. 

Spoedorders

Soms telt elke minuut, dan kunnen zelfs 3 dagen als te lang worden beschouwd. Dit hoeft bij TitaanTrade helemaal geen probleem te zijn, wij zijn erop ingesteld dat wij het geslecteerde materiaal zelfs binnen 24 uur al bij u aan kunnen bieden. Bij uw webshop bestelling kunt aangeven dat u gebruikt wenst te maken van de 24 uurs levering. Bij zo'n bestelling rinkelen bij ons de alarmbellen en wordt er direct contact met u opgenomen.

Kleine Orders

Veel vaker komt het voor dat u een opdracht heeft waar Titanium voor gespecificeerd is en u heeft behoefte aan een aantal meter. Middels de webshop kunt u eenvoudig direct afrekenen en weer verder gaan waar u mee bezig was. Met TitaanTrade kunt u er zeker van zijn dat uw materiaal tijdig geleverd wordt zonder dat u er nog naar hoeft om te kijken. 

Nederlandse Voorraad

Om dit alles waar te maken hebben wij een in centraal Nederland gelegen voorraad.